Over Joke

Over Joke

Ordenen en regelen doe ik graag en geeft mij energie. Op de docent dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten was ik behalve op de dansvloer, ook al veel in het kantoor van de opleiding te vinden. Het regelen van alles om een voorstelling heen vond ik aantrekkelijker dan het maken van de voorstelling zelf.

Het optimaliseren van processen geeft mij de benodigde ruimte om nieuwe mogelijkheden te kunnen zien, en een rust die mij inspireert om op een creatieve manier nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zo ook tijdens mijn verblijf in het voormalige Oost-Europa. Een periode in mijn leven die mijn zelfstandigheid heeft vergroot maar ook duidelijk maakte hoe belangrijk verscheidenheid is. Mijn werk als dansdocent aan zigeunerkinderen en een Hongaarse vakopleiding benadrukte dat des te meer. Het leerde mij om te denken in mogelijkheden, omdat het gewoon niet bij mij opkwam om bij de pakken neer te gaan zitten. Het inzetten van mijn organisatorische kwaliteiten leidde tot het opdoen van uiteenlopende ervaringen; waaronder het oprichten van een radiostation en festivals zoals de eerste editie van het inmiddels welbekende Sziget Festival. “Variety is the spice of life”. Een gezegde waar ik compleet achter sta.

Bij terugkomst in Nederland heb ik er dan ook voor gekozen om mijn hobby en werk om te wisselen. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als team-, directie-, project secretaresse, officemanager en productiemedewerkster bij muziek- en theatervoorstellingen. Na het behalen van mijn diploma juridische secretaresse en later mijn diploma Office Management, ben ik tevens sinds 2006 werkzaam als zelfstandig organizer en (interim)secretaresse voor zowel bedrijven als particulieren.

Ik ben gedreven om mezelf altijd te blijven ontwikkelen; te blijven leren. Dit heeft geleid tot het volgen van diverse cursussen waaronder: archiefbeheer, professional organizer, time management, boekhouden, budgetbeheer, notuleren, vergadertechnieken, communicatie, helder schrijven en nieuwe spelling.

Interesse in mijn diensten?